Wat de kosten zijn hangt af van de gevolgde weg. Antibiotica is verreweg het goedkoopst. Verder is de ene therapeut duurder dan de andere.

Geld en dollars

Antibiotica

Over de kosten van antibiotica kan ik kort zijn, dit kost je niks tot weinig. Misschien valt het onder je eigen risico van je zorgverzekering (wat niet eigenlijk?). Maar dan ben je klaar ook… als de antibiotica werkt. En eerlijk is eerlijk: bij veel mensen werkt het goed.

Natuurlijk genezen

Natuurlijk genezen is in deze omgekeerde krankzinnige maatschappij duurder. Net zoals wit brood goedkoper is dan bruin brood, terwijl er aan wit brood meer werkt verricht moet worden.

De natuurlijke behandeling van Lyme kost je geld. De kruiden zijn duur en ik druk je op het hart om kwaliteitsproducten te gebruiken. En die zijn meestal duurder. 100 ml kaardebol-tinctuur van kwaliteit kost je €39,50. Van een ander merk kost 500 ml je ongeveer 36 euro. Maar dat merk zal ik je afraden omdat die in mijn ervaring niet werkt. Veel kruidencapsules zijn duur en als je begeleiding van een therapeut wil dan betaal je zo’n 100 euro per consult en je bent er met 10 consulten in drie maanden meestal niet klaar mee. Dat kost dus veel geld.

Als je het zonder therapeut doet scheelt je dat een hoop geld, maar durf je dat? Vraag je om hulp als je dat gewoon nodig hebt? Want je moet om hulp kunnen vragen. En hulp zal er altijd zijn. Dat is een universele wet… maar je moet het WEL vragen. En je kunt ook om de financiële middelen vragen om Lyme op een natuurlijke weg te genezen. Een christelijk gezegde: “Bid, en u zal gegeven zijn”.

Terug naar de Lyme Index