Bioresonantie is versterkend voor de harmonische trillingen in je lichaam. Je geeft trillingen af aan de bioresonantie-apparatuur.

Bioresonantie Apparatuur

Het apparaat scheidt dan de harmonische en disharmonische trillingen van elkaar. Je krijgt de harmonische trillingen weer terug en de disharmonische worden omgezet in harmonische trillingen. Op deze manier kun je ook trillingen van bepaalde stoffen binnenkrijgen van de bioresonantie-apparatuur.

Bioresonantie en Lyme

Veel mensen rapporteren verbetering en meestal genezing van Lyme met behulp van bioresonantie, vaak al binnen 6 maanden. De disharmonische trillingen van de Lyme worden door het apparaat opgevangen en omgekeerd teruggevoerd het lichaam in. De Lyme-bacterie sterft dan af. Meestal worden de afscheidingsorganen in de eerste sessies gestimuleerd. De lever, longen, galblaas, nieren, blaas, dikke darm en huid moeten namelijk alle afvalstoffen effectief af kunnen voeren. Als ze dat niet kunnen kan er bijvoorbeeld fikse hoofdpijn ontstaan. Als de afscheidingsorganen eenmaal op een redelijk niveau functioneren, kan er begonnen worden met het doden van de Lyme-bacterie.

Ervaring

Persoonlijke ervaring met bioresonantie heb ik niet, maar een heleboel lotgenoten hebben me verteld dat het werkt. Ik heb zelf voor bio-fotonen-therapie gekozen. Een artikel over bioresonantie en Lyme kun je hier vinden.

Terug naar de Lyme Index