Astragalus Membranaceus

Astragalus Membranaceus, ook wel Tragantwortel ofwel Huang Qi op mijn beste Chinees. Het versterkt de eigen afweer, de longen, het hart en de milt. Het wordt meestal in de beginstadia van Lyme ingezet. De dosering ligt op 1 tot 5 gram per dag. De reden dat het in de beginstadia wordt ingezet is omdat het het immuunsysteem actiever maakt. Als je in fase 3 van Lyme zit dan kan het heel goed zijn dat je immuunsysteem door de Lyme al overactief is. Bovendien kan Lyme ervoor zorgen dat je een auto-immuunreactie krijgt. Dus je eigen immuunsysteem gaat de eigen lichaamscellen aanvallen. En dat wil je niet stimuleren met Astragalus.

Anti Aging

In astragalus zit het stofje “cyclo-astragenol”. Dat stofje zit er in minieme hoeveelheid in en er is ontzettend veel Astragalus voor nodig om een capsule van dat stofje te maken. En dat stofje is wat in de anti-aging doorbraak van de laatste jaren zit. Die capsules worden tegen hoge prijzen verkocht omdat het de telomeren zou verlengen. De capsules worden verkocht onder de naam TA-65.

Persoonlijke ervaring

astragalus Dragon Herbs

Direct nadat ik vastgesteld had dat ik Lyme had heb ik op internet gezocht wat David Wolfe er over heeft gezegd. Hij noemde:

  • Japanse Duizendknoop
  • Astragalus
  • Sarsaparilla
  • Samento
  • Resonantie-achtige dingen.

Omdat ik wist waar Astragalus hier in de buurt kon kopen ben ik dat onmiddellijk gaan halen en gebruiken. En zoals ik bij sommige andere kruiden ook heb gezegd, vermoed ik dat dat me vrijgehouden heeft van co-infecties. Ik heb zelf het gevoel dat Astragalus mijn hart beschermd heeft.

Terug naar de Lyme Index