Onderwerpen

Astigmatisme cilinder (Esther)
Leesbril (Esther)
Bijziendheid (Esther en Rijn)
Voeding voor de ogen (Esther en Rijn)
Syntonics (Kleuren/licht therapie) (Rijn)
Ontspanningsoefeningen (Esther)
Hoe kijk je natuurlijk? (Esther)
Centrale fixatie (Rijn)
Staar en floaters (Esther)
En natuurlijk vullen Esther en ik elkaar steeds aan en zijn we interactief met jullie.

Aanmelden

Je kunt je opgeven bij Rijn hier
De kosten zijn 150 euro voor een vroegboeking voor 1 september. Daarna kan het ook nog voor 175 euro mits de workshop niet is volgeboekt. Er kunnen maximaal 12 personen meedoen. Je plaats is gegarandeerd en staat vast als de aanbetaling binnen is en dat laten we je per mail weten. (Zie verder het kopje betaling).

Vragenformulier

We sturen je een vragenformulier toe. dat kan je dan invullen en terug mailen. Liefst zo snel mogelijk maar in ieder geval ruim voor de 28ste. Dan kunnen wij ons goed op jouw situatie voorbereiden. Je begrijpt wel dat we niet al jullie formulieren op de 28ste, 5 minuten voor aanvang nog even doornemen.

Betaling

We vragen aan aanbetaling voor de vroegboekers van 50 euro en een aanbetaling van 75 euro voor de aanmelders na 1 september 2019.
Zodra je aanbetaling binnen is, is je plaats gegarandeerd. Je kan het overmaken op NL09 ASNB 0778 0735 99 ten name van K.A. de Jonge.
Het resterende bedrag van 100 euro kan je voldoen voordat we workshop begint. Zodanig dat we dan nog via de bankafschriften kunnen controleren. Maar je mag dat ook contant meenemen op de 28ste. We hebben zelfs liefst dat je het contant op de 28ste doet. Dat heeft te maken met de betaling van de ruimte en het blij maken van Esther.

Locatie

De locatie is in Harderwijk aan de Hierdenseweg 17, boven de Ekoplaza. Parkeren kan met een parkeerkaart die om de 2 uur verzet moet worden. Daar denken we nog even over na hoe we dat praktisch doen zodat we niet de hele dag steeds onze parkeerkaart moeten verzetten, mogelijk in combinatie met getimede pauze’s.

Catering

Koffie en thee is gratis.
Je lunch mag je zelf verzorgen. We zitten boven de Ekoplaza dus je kunt daar ter plekke iets kopen. We doen dit zo uit ervaring met andere workshops. Dieet wensen en allergieen zijn zo uiteenlopend dat het vrijwel onmogelijk is om met iedereen 100% rekening te houden. Zeker met het publiek wat wij aantrekken. Wij willen graag verantwoordelijk zijn voor een goede workshop over ogen en niet over het eten hoeven nadenken.

Vragen

Stel alle vragen waar je mee zit tijdens de workshop. Esther en ik zullen ons beste antwoord geven. Natuurlijk zitten er meerdere mensen in de workshop, we willen graag onze aandacht aan iedereen zo gelijk mogelijk verdelen.

We zien je graag op 28 september, tot dan!

Print Friendly, PDF & Email