Werken met symbolen

Flessen als representant in de individuele oog opstelling

Je kunt er ook voor kiezen om een individuele opstelling te doen. Er wordt dan met symbolen gewerkt i.p.v. representanten.

Een individuele opstelling kan net zo krachtig werken als een groepsopstelling. Het verschil is dat men bij een groepsworkshop ook zelf als representant in de opstelling van een ander kan staan.
Een individuele opstelling kan een oplossing zijn voor degene die het in eerste instantie te spannend vindt om zich in een groep kwetsbaar op te stellen.

Waar?

Voornamelijk in Harderwijk of Laren. We hebben liever niet dat een individuele opstelling bij je thuis wordt gedaan omdat onze ervaring is dat het beter werkt om je dat in een nieuwe omgeving te laten doen. Thuis spelen toch emoties, energieën waarvan we niet willen dat die in de weg zitten.

Hoe het werkt

Een individuele opstelling duurt ca 2,5 uur en wordt altijd door twee begeleiders begeleid. De een begeleidt de cliënt de ander functioneert als representant. Meestal zal Noor van der Loo de opstelling begeleiden en Rijn als representant beschikbaar zijn. Je kunt dan Rijn ook nog wat vragen over jouw issue met de ogen.

Gratis introducé

Als je je opgeeft voor een individuele opstelling mag je gratis een introducé meenemen.

Kosten

Voor een individuele opstelling :

  • € 150,- voor een doordeweekse dag
  • € 175,- voor een avond of een zaterdag

Aanbetaling : € 50,-

Print Friendly, PDF & Email