Een Cranio Opstelling is een een combinatie van een Craniosacraal behandeling en een opstelling. Je ligt dan op tafel en we gaan de communicatie aan met je ogen. Die kunnen aangeven of waar ze aandacht nodig hebben en wie er in het veld komt: bijvoorbeeld je vader, moeder, opa, oma, broers en zussen.

Het voordeel hiervan is dat je zelf door je heen voelt gaan wat het met je doet. Wat raakt je, komen er andere emoties op? Die onderzoeken we door aanraking en vragen. De craniosacraal aanrakingen zijn ervoor om je op een diep nivo met je gevoel verbonden te houden. De vragen en jouw doorvoelde antwoorden geven je inzichten en brengen dingen in je bewustzijn. Het fijne ervan is dat jij het voelt, je voelt dus hoe waar of niet waar sommige vragen of veronderstellingen van jou zijn.

Een cranio opstelling met betrekking tot de ogen kan je los krijgen. Het is ook een onderdeel van het blok van 5 sessie’s die je kunt volgen bij me. De andere sessie’s gaan over oefeningen die speciaal op jou zijn afgestemd in combinatie met een craniosacraal behandeling die je de oefening op een dieper nivo laat integreren.

Print Friendly