Biofotonen zijn lichtfrequenties die het lichaam uitzendt. De lichtfrequentie van gezonde cellen is anders dan die van zieke cellen. De meridianen aan de handen en voeten worden middels apparatuur opgevangen en gemeten op gezonde en afwijkende frequenties. De gezonde frequenties worden teruggevoerd in het lichaam en de ongezonde worden eruit gehaald.

Biofotonen-therapie in de praktijk

biofotonen coherentie therapie

Op de foto aan de rechterkant zie je, voor het schakelplateau, links de elektroden waarmee je meridianen gemeten worden en rechts de hand-lichtstaafjes.

Als eerste worden je meridianen gemeten. Daarvoor houd je een elektrode in de ene hand terwijl de andere hand door de therapeut(e) gemeten wordt. Vervolgens wordt dit voor beide handen andersom gedaan.

Daarna krijg je de glazen staafjes in je handen die je de “licht”therapie geven.

Biofotonen: Hand licht staven voor de therapie

Als laatste zet je je voeten op glazen plaatjes zodat je voetmeridianen ook behandeld kunnen worden.

Biofotonen: Voet licht plaatjes voor de therapie

Persoonlijke Ervaring

Zelf heb ik een aantal maanden Biofotonen Coherentie Therapie gehad. Eerst elke week, toen elke twee weken en daarna eens per maand. De periodieke behandeling van eens per twee weken was pas mogelijk toen er op mijn meridianen geen Lyme meer gemeten werd. Bij mij werkte deze therapie heel erg goed en de Lyme was al vrij vlot op z’n retour. Meestal duurt een behandeling een half jaar waarna je nog wel af en toe voor controle terug moet komen. Lyme is namelijk verraderlijk en kan zomaar ineens na een half jaar weer de kop opsteken.

Terug naar de Lyme Index